Om Wallax

Vi kan si mye om Wallax. For oss er egentlig ikke det viktigste hva vi gjør, men hvem vi er. For Wallax er faglig dyktighet og kunnskap. Vi har lang erfaring og vi vet hva vi driver med. Vi kjenner bransjen og kommunenorge godt. Vi vet alt om forskrifter og regler, og vi hjelper deg som kunde slik at du alltid kan være trygg på ar de følges.

Wallax yter særs god service og oppfølging under og etter montering – og er gode diskusjonspartnere underveis.

Råmund Mundhjeld, Sognefjellshytta

For vi vet at jobben vi gjør er utrolig viktig. Ikke bare fordi det gir kundene våre mulighet til å en bekymringsløs håndtering av sitt avløpsvann, men også fordi vi vet at vi er med på å gjøre Norge renere!

Bli oppringt av Wallax

Wallax avløpsrenseanlegg

Vi i Wallax er stolte leverandører og produsenter av prefabrikkerte avløpsrenseanlegg for spredt bebyggelse. Vi har holdt på siden 2004 og vi holder til i moderne lokaler i Bærum.

Fabrikken til Wallax holder til i Örnskjöldsvik i Sverige. Her produserer vi selvsagt alle våre avløpsrenseanlegg, men også større trykkfilter for det profesjonelle markedet. Med høyt faglig nivå består produksjonen av bearbeiding av glassfiberarmert polyester (GRP). I tillegg utfører vi service på et betydelig antall avløpsrenseanlegg hvert eneste år gjennom vår serviceavtale.

Gjennom mer enn 30 år har Wallax bidratt til et bedre miljø i Norge. Vårt landsdekkende servicenett og godt fungerende rapporteringssystem mot myndighetene sikrer anleggets drift.

Vi har opp gjennom årene levert anlegg i alle størrelser og til både små og store prosjekter. Vi har levert renseanlegg til alt fra små hytter langt fra andre naboer og til store, nyutviklede hytteområder som Furutangen i Innlandet. Vi renser alt avløpsvann fra flere turisthytter som Glitterheim og Sognefjellshytta og til privatboliger over absolutt hele landet.

Vårt fokus har alltid vært å gi våre kunder en enklere og sikrere hverdag – og så langt har vi lykkes!

Du finner Wallax her:

Wallax AS har kontor på Rud i Bærum, like utenfor Sandvika og lager på Skui.