Kullfilter

Vårt kullfilter hjelper deg med uønsket lukt ute!

Lukt fra avløp eller biodo er både ubehagelig og unødvendig, men mange opplever at den stadig vekk dukker opp. Det kan være mange ulike årsaker til problemet, men noen ganger er det vanskelig å fjerne denne. Da er det godt at finnes et kullfilter, en løsning som er både rimelig og enkel, som ikke gir ekstra støy eller trenger ytterligere oppkoblinger for å gi ønsket virkning!

Wallax’ kullfilter er et filter du monterer rett på avluftingsrøret fra utluftingen i hagen eller over tak. Det aktive spesialkullet filtrerer effektivt bort den uønskede lukten.

Kullfilteret leveres ferdig med kull og en kobling som passer til standard rørdimensjoner på 50, 75 og 110 mm. Dette monterer man enkelt selv; det er bare å sette den på og så starter det aktive kullet å jobbe. Du trenger ikke strøm og filteret er helt støyfritt da den rensende prosessen skjer ved at luften presses gjennom det aktive kullet.

En enkel løsning på et ubehagelig problem.

Pris kr. 2 560,- eks. mva. + frakt*

* med Posten (sporing) kr 230,- + mva  (vi sender faktura på hele beløpet)

Bestill ditt kullfilter i dag!

Nå er vi på hytta, har kjøpt muffe og har fått på plass det nye kullfilteret. Dette er bare helt fantastisk! All lukt er borte. Her har vi hatt dolukt i 20 år og trodd det skulle være sånn… Superfornøyd kunde!!!

  • Kullfilter

Vårt filter:

  • Fjerner uønsket lukt i forbindelse med biologiske toaletter, slamavskillere, fettutskillere og renseanlegg.
  • Monteres enkelt på avluftingsrøret fra kloakk- eller annen lufting over tak, og på lufterør fra fettutskiller.
  • Inneholder aktivert spesialkull som effektivt fanger opp uønsket lukt.
  • Trenger ikke strøm og produserer ingen støy
  • Anslutning for muffe til 50mm, 75mm, og 110mm.