Vi søker etter noen som kan bistå oss med å utføre service hos alle våre anleggseiere – er det deg vi bør snakke med?

Mange av landets hytter har fått et nytt liv de to siste årene. De blir mere brukt, opplever store oppgraderinger og har fått både innlagt vann og strøm. For mange er det nærmest umulig koble seg på det kommunale avløpsnettet. Dermed har valget falt på et eget minirenseanlegg – og i mange tilfeller et anlegg fra oss.

Anleggene våre ligger spredt over hele Norge og nå trenger vi flere serviceteknikere med på laget. Jobben går ut på å gjennomføre service på anleggene i henhold til serviceavtalen hver enkelt kunde har. Dette gjøres ved faste intervaller hvert år og etter tydelig instruks. Helt konkret blir din oppgave å påse at anlegget fungerer som det skal og eventuelt sørge for at nødvendige utbedringer og etterfyllinger utføres. Du vil besøke alt fra mindre hytter litt alene på snaufjellet til store turisthytter og hyttefelt spredt rundt i hele ditt område.

Er du vår nye servicetekniker?

Vi er på jakt etter deg som driver et eget firma. Du jobber alene eller har flere med på laget. Du driver kanskje et elektrikerfirma eller en hytteservice, du er vant til å holde kontakt med kunder og har kapasitet til å kjøre service noen uker hvert år. Du eller dere har kanskje prosjektert eller jobbet med minirenseanlegg tidligere. Du eller noen i ditt team har også gjerne kjennskap til VA-bransjen og har gode tekniske egenskaper.

Oppgavene går ut på å:

  • Utføre diverse enkle målinger (slamnivå, kjemikaliedosering, ulike verdier i vannet)
  • Etterfylling av kjemikalier
  • Kontroll av anleggets funksjon både mekanisk og noen ganger elektrisk
  • Digital rapportering inn til Wallax
  • Ha god dialog med Wallax slik at eventuelle avvik kan følges opp.
  • Være vår ambassadør ute i felt

Interesse, vilje og motivasjon til å være vår representant i ditt område er allikevel det aller viktigste for oss – og det som vil gjøre at vi kan fortsette å vokse sammen!

Så om du;

  • jobber eller bor et sted i Innlandet, gjerne rundt Vågå, Gudbrandsdalen, Østerdalen, Trysil eller Hamar-området.
  • er selvstendig næringsdrivende eller har et AS.
  • driver med hytteservice, elektro, VA eller et annet teknisk område

ja – da vil vi snakke med deg!

Ta kontakt med Lasse Timenes på 99 64 77 31 eller send oss en forespørsel her.