garanti

Når vi tar store investeringer, enten det er fordi vi må eller fordi vi ønsker det selv, så stiller de fleste av oss store krav til det vi legger pengene våre i. Vi undersøker nøye, sjekker referanser og henter gjerne inn flere tilbud. For minirenseanlegg er dette selvsagt ikke et unntak!

Det er derfor viktig at du velger en produsent som gir deg en garanti for en trygg hverdag med riktig serviceoppfølging, innrapportering til kommunen og høy kompetanse på drift og vedlikehold.

Minirenseanlegg må rett og slett være et bærekraftig produkt som holder i mange år!

Lang erfaring, lang garanti

Med mer enn 30 års erfaring med avløpsrensing, er vi trygge på at vi leverer nettopp det; et produkt med lang levetid. Derfor gir vi deg 15 års garanti* på våre anlegg, inkludert pumpe og automatikk når du opprettholder en serviceavtale med oss på anlegget ditt.

Totalgarantien gir deg:

  • 15 år med bekymringsløs drift der vi tar hånd om det tekniske.
  • Kostnadsfri reparasjon i hele garantiperioden om noe uforutsett skulle skje.

Dette gjør vi fordi vi vet at delene våre holder mål. Vi vet at du kan være trygg på et anlegg fra oss. Og dersom noe allikevel skjer – ja da ordner vi det bare ut neste gang vi er hos deg, uten kostnad.

Garantien følger anlegget

Så hender det jo at både hytter og hus skifter eiere, og for at både du og den nye eieren skal fortsette å føle seg trygge, så følger garantien anlegget og ikke anleggseieren. Dette forutsetter selvsagt at den nye eieren inngår en serviceavtale umiddelbart og senest innen et halvt år etter overtagelse.

For at det skal være enkelt å registrere eierskiftet har vi et elektronisk eierskifteskjema. På bakgrunn av dette sørger vi for at ny eier får mulighet til å opprettholde serviceavtalen og dermed sikrestille garantien.

*Garantien opphører dersom man ikke opprettholder en kontinuerlig serviceavtale eller på annen måte avviker fra bruksinstruksen.