Lukt fra avløp eller biodo er både ubehagelig og unødvendig, men mange opplever at den stadig vekk dukker opp. At lukten oppstår kan skyldes en rekke ulike faktorer, og noen ganger er det ikke mulig å gjøre noe med selve årsaken. Problemet blir dessverre ikke noe mindre av den grunn og kan være riktig så plagsom.

Heldigvis finnes det en løsning som er både rimelig og enkel, som ikke gir ekstra støy eller trenger ytterligere oppkoblinger for å gi ønsket virkning. Luften renses helt enkelt ved at den passerer det aktive kullet som befinner seg inne i filterboksen. 

Montering av kullfilter

Wallax’ kullfilter er et enkelt filter du monterer rett på avluftingsrøret fra utluftingen i hagen eller over tak. Et aktivt spesialkull filtrerer effektivt bort den uønskede lukten. 

Kullfilteret leveres ferdig med kull og en kobling som passer til standard rørdimensjoner på 50, 70 og 110 mm. Dette monterer man enkelt selv; det er bare å sette den på og så starter det aktive kullet å jobbe.

En enkel løsning på et ubehagelig problem.

Du kan lese enda mer om kullfilteret her!

  • Fjerner uønsket lukt i forbindelse med biologiske toaletter, slamavskillere, fettutskillere og renseanlegg.
  • Monteres enkelt på avluftingsrøret fra kloakk- eller annen lufting over tak, og på lufterør fra fettutskiller.
  • Inneholder aktivert spesialkull som effektivt fanger opp uønsket lukt.
  • Trenger ikke strøm og produserer ingen støy
  • Anslutning for muffe til 50mm, 75mm, og 110mm.

PRIS kr. 3 200,- ink. mva. + frakt*

* med Posten (sporing) kr 237 ,- (vi sender faktura på hele beløpet)

Nå er vi på hytta, har kjøpt muffe og har fått på plass det nye kullfilteret. Dette er bare helt fantastisk 👍🏼 All lukt er borte. Her har vi hatt dolukt i 20 år og trodd det skulle være sånn… Superfornøyd kunde!!! 

Bestill ditt kullfilter enkelt via bestillingsskjema du finner her!

 

Wallax’ kullfilter