Hvorfor velge Wallax

25. september 2019

Det finnes mange tilbydere av minirenseanlegg på markedet og det kan føles som et vanskelig valg når man står midt oppe i det. Det viktigste er at du velger et anlegg som gjør at du oppfyller de rensekravene som finnes i din kommune med et anlegg som dekker ditt behov. Det er også en stor forskjell mellom biologisk og kjemisk anlegg, hva som ligger i serviceavtalen og ikke minst den totale økonomiske belastningen.

Her er noen av grunnene til at vi mener du burde velge oss!

Enkel og rimelig installasjon

Anleggene graves ned i bakken og det er ikke krav til overbygg. Dette medfører også at du unngår all form for støy eller lukt inne i huset ditt.

Rimelig drift

Anlegget bruker lite eller ingen strøm og alle komponenter har lang levetid. Dette gir lave og forutsigbare driftskostnader.

Tåler hverdagens bruk

Wallax-anleggene tåler alle vanlige husholdningsartikler som f.eks. klorin og kaffegrut, og fungerer dermed akkurat som om du er tilkoblet det offentlige nettet.

15 års garanti

Med mer en 40 års erfaring i markedet, er vi trygge på at vi leverer et produkt med lang levetid. Derfor gir vi deg 15 års totalgaranti på våre anlegg, inkludert pumpe og pumpedeler.

Landsdekkende servicenett

Vårt servicenett dekker hele Norge. Vi sørger også for pålagt rapportering til offentlige myndigheter på vegne av våre kunder.

Godkjent av SINTEF

Alle våre anlegg er selvsagt godkjent av SINTEF i henhold til NS-EN 12566-3.

 

Lurer du på noe mer? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.

 

Bli oppringt av Wallax

Nedlastinger