Det finnes mange tilbydere av minirenseanlegg på markedet, så hvorfor velge et fra Wallax? Det viktigste er at du velger et anlegg som gjør at du oppfyller de rensekravene som finnes i din kommune med et anlegg som dekker ditt behov. Det er også en stor forskjell mellom biologisk og kjemisk anlegg, hva som ligger i serviceavtalen og ikke minst den totale økonomiske belastningen.

Her er noen av grunnene til at vi mener du burde velge oss!

Enkel og rimelig installasjon

Anleggene graves ned i bakken og det er ikke krav til overbygg. Dette medfører også at du unngår all form for støy eller lukt inne i huset ditt.

Rimelig drift

Anlegget bruker lite eller ingen strøm. Det har ingen slitedeler og alle komponenter har lang levetid. Dette gir lave og meget forutsigbare driftskostnader.

Tåler hverdagens bruk

Wallax-anleggene har ingen bruksbegrensninger og tåler alle vanlige husholdningsartikler som f.eks. kaffegrut og antibakterielle vaskemidler. Anlegget fungerer dermed akkurat som om du er tilkoblet det offentlige nettet.

15 års garanti

Med mer en 30 års erfaring i markedet, er vi trygge på at vi leverer et produkt med lang levetid. Derfor gir vi deg 15 års totalgaranti på våre anlegg, inkludert pumpe og automatikk.

Landsdekkende servicenett

Vårt servicenett dekker hele Norge. Vi sørger også for pålagt rapportering til offentlige myndigheter på vegne av våre kunder.

Godkjent av SINTEF

Alle våre minirenseanlegg er godkjent av SINTEF i henhold til NS-EN 12566-3.

Så hvorfor velge Wallax?

Vi har lang erfaring og en svært god serviceavtale for alle våre kunder. Vi kjenner regelverket godt og har stor faglig kunnskap. Vi følger deg gjennom hele prosessen og bidrar så godt vi kan der du trenger oss. Vi produserer anleggene på vår egen fabrikk i Sverige og har rask levering. 

Lurer du på noe mer? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen.